Cum cumpar

Dupa ce gasiti un produs pe care doriti sa il cumparati completati cantitatea dorita si apasati butonul ‘Adauga in cos’.

Continuati sa va alegeti produse pentru a fi adaugate in cos (butonul ‘Continua cumparaturile’) sau mergeti la casa (butonul ‘Mergi la casa’).

Daca sunteti client nou veti fi solicitat sa va creati un cont (butonul ‘Creaza cont’) sau sa va autentificati cu emailul si parola aferente contului dvs.

Introduceti datele de livrare. In aceasta pagina puteti accesa Termenii si conditiile acestei tranzactii (link ‘Terms and services’) si politica de returnare a produselor (link ‘Refund policy’). Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii inainte de lansarea comenzii si acceptarea comunicarii prin email sau telefon. Tot in aceasta pagina aveti si posibilitatea de a va abona la newsletterul nostru.

Mergeti in pasul urmator, in care veti vedea costul transportului (butonul ‘Continua cu modalitatea de transport’), dupa care mergeti mai departe pentru a va alege metoda de plata (butonul ‘Continua cu metoda de plata’). Plata se poate efectua fie ramburs  - COD - (la curier, in momentul primirii coletului), fie prin ordin de plata – Bank Deposit - in contul nostru RO23 INGB 0001 0001 0038 8917, deschis la ING Bank.  In aceasta pagina aveti posibilitatea sa mentineti adresa de facturare identica cu adresa de livrare (Same as shipping address)  sau sa va alegeti o alta adresa de facturare (Use a different billing address).

Comanda este finalizata dupa ce apasati butonul ‘Finalizeaza comanda’.

Comanda dvs. va fi inregistrata si veti primi un email automat de confirmare.

Sunt acceptate numai comenzile plasate de persoane peste 18 ani.