Despre noi

Activa de mai bine de 20 ani in productia si exportul de mobilier din lemn si mobilier tapitat, Quadra Invest s-a remarcat si pe piata romaneasca de amenajari interioare, initial sub numele European Heritage. Ultimii ani au fost marcati de un proces de rebranding, European Heritage transformandu-se in Furniture by Quadra si Upholstery by Quadra, ca sa alegem in final… Quadra.

Stilul caracteristic al mobilierului nostru  a ramas cel traditional, reinterpretat pentru aducerea lui in contemporan, raspunzand astfel nevoilor de functionalitate si confort ale ritmului de viata modern.

Esenta activitatii Quadra este personalizarea mobilierului, clientii fiind atrasi de faptul ca le sunt oferite multe modele, finisaje deosebite si o gama diversa de materiale de tapitat. Flexibilitatea si optiunile puse la dispozitie au fost si sunt atuuri importante in relatia cu colaboratorii din Romania – arhitecti, designeri, magazine – acestia fiind incurajati sa fie creativi, colectia generoasa de produse fiind potrivita atat pentru locuinte, cat si pentru spatii publice sau birouri.

Serviciile si modelele Quadra  s-au diversificat de-a lungul timpului din dorinta de a prezenta alternative la indemana celor care isi doresc mobilier care sa ii reprezinte, sa fie cat mai mult ‘al lor’. Oferta de finisaje pe lemn - caracterizata nu doar de varietate cromatica, dar si de aspect deosebit,  acesta migrand elegant de la neted si matasos la zgariat si antichizat - tapiteria posibila in stofe sau piele naturala, dar si cu materialul clientului, fac posibila (si dorita) individualizarea fiecarei comenzi primite.

Adaugati la acestea si varietatea de decoratiuni interioare - oglinzi, rame foto, lampi, obiecte de decor, mic mobilier de gradina - pe care o puteti gasi la noi si speram ca v-am adus suficiente motive pentru a va continua 'calatoria' pe site-ul nostru sau pentru a ne vizita outlet-ul din Targoviste.