Retur produse

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.quadra.ro in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor.

Astfel, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile care vor cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme de uzura si cu toate accesoriile/ elementele componente (daca este cazul), ambalate corespunzator.

Pentru aceasta trebuie sa ne anuntati prin unul din mijloacele de mai jos:

 prin SMS (0745607677), la telefon (0745607677), personal la OUTLET-ul din Targoviste (Targoviste, Soseaua Gaesti, nr. 1), in scris, prin plic la posta (SC Quadra Invest SA, Sos. Gaesti, nr. 1, Targoviste, jud. Dambovita)  sau pe adresa de email (outlet[at]quadra.ro).

Modelul formularului de retragere (in cazul in care alegeti forma scrisa) va fi structurat conform exemplului de mai jos:

"Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul (ID comanda) referitor la vanzarea urmatoarelor produse [nume + id produs], comandate la data [zi-luna-an] / primite la data de [zi-luna-an]

Nume consumator

Adresa consumator

Data"

In maxim 30 zile calendaristice de la data informarii cu privire la intentia dumneavoastra de a returna un produs, veti primi contravaloarea produsului returnat, partile stabilind de comun acord modalitatea de rambursare.

Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la SC Quadra Invest SA, Sos. Gaesti, nr. 1, Targoviste, jud. Dambovita, prin telefon la 0745607677 sau prin e-mail la outlet@quadra.ro. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.anpc.gov.ro.